TIIMI

Suvi

Olen parturi- kampaaja ja ripsiteknikko, palveluihini kuuluvat lisäksi sokeroinnit.

Työni tällä alalla olen aloittanut 2015.

 

Lempitöitäni ovat tietenkin ripsipidennykset sekä hiusten osalta kaikki, missä saadaan tehdä selkeästi näkyviä muutoksia!

Huomioin toiveesi toimivaa kokonaisuutta suunnitellessa, juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi!

Minulle tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Haluan, että sinulle jää hyvä olo aina liikkeeseen tulosta poislähtöön asti.

Mira

Hei, olen Mira!

Lukion jälkeen suuntasin Tampereelle opiskelemaan hiusmuotoilijaksi ja valmistuin lokakuussa 2017. Suoritin näyttötutkinnon seuraavana kesänä ja sain parturi- kampaajan- nimikkeen käyttööni 2018.

Samana keväänä aloitin liiketyön.

Intohimonani ovat meikkaukset ja Tampereella olen suorittanut kauneusmeikkaajan koulutusjakson.

Vahvuuksiini kuuluvat  myös rennot juhlakampaukset ja erilaiset raidoitustyöt.

Olen valmistunut kosmetologiksi2021.

Meeri

Hei!
Olen Meeri ja valmistuin kampaajaksi Seinäjoen Sedussa keväällä 2022. Ohessa opiskelen myös liiketaloutta, josta voikin päätellä kiinnostukseni kaupalliselle alalle. Kuvailisin itseäni rempseäksi ja puheliaaksi.
Lemppari töitäni on vaikea sanoa, sillä pidän kaikesta mutta etenkin parrat ja kampaukset ovat intohimoani!
Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja toiveitasi kuunteleva, jotta sinunkin olisi mukava istua penkkiini!

meeri.png
no-image.jpg

Eveliina

Olen 25-vuotias elämäniloinen ja positiivinen yrittäjä hyvinvointialalla. Minulla on kaksi pientä tyttöä, joiden kanssa musisoimme ja liikumme päivittäin. Minulle tärkeää on olla kuuntelevana korvana juuri sille, joka sitä tarvitsee.  Haluan antaa parhaan mahdollisen avun ihmisille, jotta heidän kehonsa tukisi matkantekoa tässä maailmassa. 
 

Olen empaattinen ja omistaudun asiakkailleni parhaalla mahdollisella tavalla. Oman kehoni matka on ollut rankka niin normaalissa arjessa kuin raskausaikanakin. Tämän koen vahvuudeksi, sillä näin ymmärrän tilanteita, kun keho ei voi hyvin. Olen kuitenkin kokenut myös sen toivon ja onnistumisen, kun keho alkaa toimia niinkuin pitääkin.  Ollaan sinnikäitä yhdessä ja etsitään ratkaisuja juuri sinun kehollesi.